Google: Stabilna verzija Chrome-a

Bez autora
Oct 28 2011

"Google" je lansirao novu stabilnu verziju svog veb navigatora "Chrome", 15. po redu, uz uobičajenu korekciju grešaka i poboljšanje bezbednosti. Nova verzija navigatora "Chrome" omogućava lakšu navigaciju između aplikacija i veb stranica koje se najčešće posećuju, kao i poboljšanje bezbednosti.Da bi se sprovela navigacija, potrebno je samo kliknuti na dostupne veze na dnu stranice ili direktno na jedan od belih prostora koji se pojavljuju kada se mišem prođe sa leve na desnu stranu.

Google: Stabilna verzija Chrome-a"Google" je lansirao novu stabilnu verziju svog veb navigatora "Chrome", 15. po redu, uz uobičajenu korekciju grešaka i poboljšanje bezbednosti.

Nova verzija navigatora "Chrome" omogućava lakšu navigaciju između aplikacija i veb stranica koje se najčešće posećuju, kao i poboljšanje bezbednosti, preneli su francuski elektronski mediji.

Da bi se sprovela navigacija, potrebno je samo kliknuti na dostupne veze na dnu stranice ili direktno na jedan od belih prostora koji se pojavljuju kada se mišem prođe sa leve na desnu stranu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik